keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kanttarellikinkkupiirakka mantelisella pohjalla



Löysin eilen lenkillä kanttarellejä. "Pakkohan" niistä oli piiras leipoa. Piirakkaan sovelsin kesällä hyväksi todettua  kanttarellipiirakkaa.
 

Pohja:

3 dl mantelijauhetta 
1 tl leivinjauhetta
2 dl Emmental -raastetta 

Kananmuna
1 rkl laktoositonta maitojuomaa

 
Täytteeseen laitoin:
 
Kanttarelleja  
Savusaunakinkkua
Emmentaljuustoa
Vajaan 2 dl laktoositonta maitojuomaa 
Kananmunan
 
Pohjaa esipaistetaan 200 asteen uunissa noin 10 minuuttia. Täytteet päälle ja uuniin vielä noin 20 minuutiksi.

Helppoa, nopeaa ja hurjan hyvää!
 
<3
 

Ei kommentteja: