perjantai 8. elokuuta 2014

Kananmunalla täytetyt avokadorenkaat


Tässä nopea leivänpäällinen tai aamiaisherkku. Kananmuna on mielestäni niin hyvää, samoin avokado. Mietipä, kun ne yhdistää.... Naminami....
 
 
Tarvitset:
Avokadon
Kananmunan
(suolaa, pippuria, yrttejä)
 
Alkuperäinen ohje löytyy täältä
 
Ensimmäiseksi avokado halkaistaan ja kivi poistetaan, jonka jälkeen avokadosta leikataan viipale. Halutessaan reikää voi suurentaa, jolloin kananmuna täyttää aukon menemättä yli. Tai sitten voi rennosti antaa kananmunan kuorrutella osittain viipaleen.
 
Viipale pysyy helpommin kasassa, jos kuoria ei poista. Ilman kuoria viipale kuitenkin on helppo nostaa suoraan leivälle.
 
Kananmuna paistetaan kypsäksi molemmilta puolilta pannulla tai kypsennetään uunissa. Maustetaan halutessaan.

2 kommenttia:

Neuloosi vs. Purkoosin Marjo kirjoitti...

Avokado on miun suurinta herkkua. Siihen ei oikeasti tarvitse muuta lisuketta kuin pippuria ja suolaa, nam.

Laiska nainen innostuu kirjoitti...

avokado on <3