keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Lahjoja lämpimillä ajatuksilla

Pidän kovasti paketeista. Ja oikeastaan nykyään vielä enemmän niiden antamisesta, kuin saamisesta. No okei, onhan se kiva saada yllätyksiä itsekin. ;) Tässä jokatapauksessa muutama paketti-idea esimerkiksi lisälahjaksi tai muuten pieneksi muistamiseksi. 

Jäin viime viikolla vuorotteluvapaalle kesäksi ja halusin jotenkin muistaa työkavereita, joiden lomaan on vielä hetki aikaa. Päädyin jättämään töihin suklaalevyjä: palaverisuklaata, ideoita ja ajatuksia-suklaata ja sisupastilleja tiukkoihin tilanteisiin. Pandallahan on näitä hauskoja tekstilevyjä, mutta helppohan noita olisi itsekin tuunata tekemällä uudet kääreet suklaaseen. 

Viime viikonloppuna lauantai meni auttaessa ystävää tyttärensä ylioppilasjuhlissa. Varsinainen lahjani oli työpanokseni, mutta kukan sijaan vein sankarittarelle vaaleanpunaista hattaraa kauniisti paketoituna ajatuksella "hattarankeveää tulevaisuutta."


Sunnuntaina taas juhlittiin uutta lähihoitajaa. Lahja on kuoressa myötätuulta-tekstin kera. Lisäksi vein symbolisen päivädosetin, jonka lääkkeiden sijaan täytin sisupastilleilla, hymynaama- ja sydänkarkeilla. Niitä sankari voi sitten tarvittaessa ottaa. Kuva otettu ennen paketointia. 

Ihania yllätyksiä ja onnea valmistuneille ja meille kaikille muillekin<3 

Ei kommentteja: