Kaipasin jotakin hemmottelua ja itse tehty näkkileipä sai kelvata lohturuuaksi. Silmiini oli osunut jo aiemmin tämä supernopea gluteenittoman näkkileivän resepti. Uunissa leipä muhii tunnin, mutta itse tekovaihe sujuu hetkessä.
Reseseptistä poiketen ripottelin taikinaan vähän ekstrajyviäkin ja samoin sen päälle. Ja herkkua oli!
Sormisuolan kanssa ehkä vähän liioittelin, sitä ensikerralla vähemmän, mutta ehdottomasti tästä tuli suosikkileipäni. Huippuhyvää ihan sinällään ilman mitään voita tai muita päällisiä. Pakko tehdä pian uusi pellillinen!
Todellakin suosittelen!
2 kommenttia:
Minunkin herkkuani. Tähän tulee himo, ei pellillinen riitä kun hetkeksi.
Todellakin! Melkein vaarallisen hyvää :)
Lähetä kommentti