Ihana Kuusamo <3
Kuusamossa oli kaikkien muiden herkkujen ja upeiden maisemien lisäksi myös huippu hyvää rieskaa. Tuliaisleipien loppuminen sai täällä uuniin kuumenemaan. Tuloksena perunarieskaa.
Kuusamossa oli kaikkien muiden herkkujen ja upeiden maisemien lisäksi myös huippu hyvää rieskaa. Tuliaisleipien loppuminen sai täällä uuniin kuumenemaan. Tuloksena perunarieskaa.
Käytin rieskoihini:
Löysähköä perunamuusia noin 5 dl
Vehnäjauhoja 2 dl
Sämpyläjauhoja 1 dl
Kananmunia 2 kpl
Suolaa
Sekoitin aineet keskenään ja läpyttelin pellille. Halutessaan voi painella haarukalla muutaman jäljen rieskojen pinnalle. Paistetaan noin 270 asteessa kauniin ruskeiksi.
Perinteisestihän rieskoihin köytetään ohrajauhoja, mutta minä käytän usein muitakin jauhoja. Ja hyviä olivat!

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti