perjantai 6. kesäkuuta 2014

Laiska nainen liikuntaövereissään


Heippa täältä sohvanpohjalta, mikä ihana fyysinen väsymys! Liikunta on ihanaa, elämä on  ihanaa. 
 

Olen taas pahassa liikuntakoukussa.  Ukkossateessa pyöräillessäkin tunsin vain olevani taas elossa. Aika kaukana vielä kuitenkin on viimekesän yli 100 km pyöräretkeni.
 
Tällä viikolla treeniä on kertynyt reilut 7 tuntia, viime viikolla taisi olla vähän enemmänkin.  Aika paljon näin liikkumattoman kevään jälkeen. 
 
Ja juu, tiedetään pitää aloitella liikkuminen rauhakseen... Tämä ei vain ole nyt niitä juttuja, missä mentäisiin järjellä ;)   No, eilen pakotin itseni lepäilemään ja lähdettiin pulaamaan mökille.
 
Kuvituksena toimii viime tiistain Nice run asuni. Vieläkään en pysty juoksemaan, mutta olin nopein firmamme sauvakävelijöistä. Miten niin ei ollut muita sauvakävelijöitä???  ;)
 
Yritän lähipäivinä laittaa tänne esille  tekemiäni  bambeja. Olen siis tehnyt muutakin, kuin liikkunut, vaikka kieltämättä liikunta on tällä hetkellä kaikista hauskinta.
 
Reipasta viikonloppua kaikille! Pitäkää itsestänne huolta :)

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voih, olisinpa mäkin koukussa liikuntaan...(huoh)mutta kun en ;). Töiden jälkeen energiaa ei ole muuta kuin hyötyliikuntaan, mutta parempi kai sekin kuin ei mitään.

Laiska nainen innostuu kirjoitti...

Eihän sitä paljon tarvitsekaan liikuntaöveröidä, jos tulee hyötyliikuntaa :)