maanantai 14. huhtikuuta 2014

Jauhoton herkkulätty

Tarvitset:
 
1 kypsän banaanin
1 dl kananmunan valkuaista
Kanelia ja/tai kardemummaa
 
 
Muussaa banaani haarukalla kulhossa. Lisää valkuainen ja mausteet. Itse rakastan kanelia ja ripottelen varsinkin sitä aika surutta mukaan seokseen.
 
Paista lätty kypsäksi molemmilta puolilta. Annoksesta tulee ainakin minun lättypannullani yksi iso pannukakkumainen lätty tai sitten tietty voit tehdä monta pientä lättystä.
 
Nauti heti esimerkiksi rahkan ja marjojen/hedelmien kera. Kuvan lätyn herkuttelin maustamattoman rahkan ja tuoreen ananaksen kanssa. NAM!
 
Olen muuten vähän allerginen tuoreelle ananakselle. Se vain on niin hyvää, että herkuttelen sillä välillä salaa yksinäni kieli turvoksissa. Ei kerrota kenellekään ;)
 

Ei kommentteja: