lauantai 1. maaliskuuta 2014

Ihminen on sitä mitä syö - herkku!

Karkkipäivä! .... Tai no täytyy tunnustaa, että karkki- tai herkkupäivä on ollut viime aikoina aika usein. Mutta ihminenhän on sitä mitä syö eli hei vaan herkut:)

On kuulemma ihmisiä, jotka eivät syö herkkuja, siis vaikkapa karkkia ja jäätelöä. Vaikea ymmärtää moista ;) Paitsi silloin, kun en syö herkkuja. Mutta herkkukriittinen kyllä olen. Voiko olla turhempaa, kuin huono herkku. No, varmaan, mutta jos nyt siis eletään hetki karkkimaassa, niin ei ole! Eli aionkin nyt vain mässyttää herkkuja ja kertoa mitä niistä pidän.

Keväthän on uutuusjäätelöiden aikaa. Siitäkin tietää, että pian aurinko alkaa lämmittämään ja kesä tulee lomineen, uimarantoineen ja muine mukavine asioineen. Kivaa! Yksi ensimmäisiä kevään uutuusjäätelöistä, minkä olen bongannut on Ingmanin Jättis sour. Sour on sitruunajäätelö sitruunakuorutteella ja kirpeällä sour-kastikkeella vohvelissa.

Maistoin tänään Souria toista kertaa.  Maku on mielestäni enemmän raikas, kuin kirpeä. En ole mikään suuri vohvelien ystävä, joten se on tuossakin jäätelössä itselleni jotenkin vähän turha lisä.  

Toisena viikonlopun herkkuna oli Maraboun Bubblig patukka. Tämä on ihanaa ylimakeaa suussa ihanalta tuntuvaa herkkua. Moni suklaa maistuu minusta ylimakealta.  Tämä on varmasti paljon makeanpaa, mutta niin herkkua <3

Kolmantena herkkuna oli Malacon uusi tv mix show. Tästä minun oli vaikeuksia ottaa kuvaa, koska karkit jotenkin meinasivat hävitä ennen kuvaa. Pussi on sopiva kokoelma suklaata ja hedelmiä. Tai oikeastaan pussi olisi täydellinen, jos siinä olisi hedelmäkarkit, pollyt ja suklaanapit. Vihreän lakurakeen ja valkoisen suklaarakeen sijaan voisi olla jotakin salmiakkeja. Kiva uusi karkkipussi kuitenkin ja aina on löytynyt syöjiä noille pussista löytyneille vähemmän herkuille karkeille, kumma juttu. Mutta tänään ei enempää herkkuja :)

 

Ei kommentteja: