Loppuvuoden kekkereihin leivoin Valion ohjeella rahkatäytteisiä juustokakkuja. Alkuperäisohjeessa rahkana oli käytetty sitruunarahkaa. Kokeilin tehdä kakkua myös kinuskipäärynärahkasta, piparkakkurahkasta ja minttusuklaarahkasta. Pohjan tein joko digestive- tai piparkakkumuruista.
Suosikiksemme nousi kinuskipäärynäversio piparkakkupohjalla.
Kuvissa muutama pikkumurun kanssa koristelemamme kakku. Uudeksi vuodeksi After eigteillä koristelemastamme minttusuklaakakusta tuli puolivahingossa hautakivimäinen vanhan vuoden hautauskakku. Itsenäisyyspäivänä herkuteltiin kinuskipäärynäkakulla.
Kakku on todella nopea tehdä ja ehkä vähän kevyempi kuin perinteinen juustokakku.
Herkullista uutta vuotta kaikille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti