tiistai 13. syyskuuta 2016

Puolukkavalkosuklaakakkua


Kaippa se on jo syksyä, vaikka sunnuntaina vielä ainakin tarkeni mökillä läpsytellä varvastossuilla. Puolukkasato on kuitenkin parhaimmillaan ja pakkohan puolukoita oli heti hyödyntää leivonnassa. Löysin netistä ihanan nopean reseptin.  Resepti on viime vuoden Makulehdestä

Ohjeessa aineet lähinnä sekoitetaan keskenään. Rengasvuokani on aika pieni, joten ohjeesta tuli kakun lisäksi myös muutama muffinsi, joita tietysti täytyi paistaa vähemmän aikaa. Pääsi nopeasti maistelemaan ;) 

2 kommenttia:

Silausta vailla - Minna kirjoitti...

Kylläpä puolukasta tuleekin kaunis väri kakkuun/muffiniin! Herkullisen näköisiä. Ja noi "sekoita kaikki aineet keskenään" -ohjeet on ihan parhaita. :)

Laiska nainen innostuu kirjoitti...

Mä tykkään kanssa kovasti näistä sekoita aineet keskenään- ohjeista!! :D