maanantai 15. helmikuuta 2016

Itse tehty kookossuklaa




Kotoa löytyi kolme pussia kookoshiutaleita ja samaan aikaan silmiini osui ohje kookossuklaapatukoihin. Melkein pakkohan se oli ruveta etsimään yksinkertaisin ohje.

Kookoshiutaleet (300g) ja kondensoitumaito  (397g) sekoitetaan. Massasta muotoilin patukoita ja palloja, jotka kovetin pakastimessa. 

Lopuksi päällystin massakuviot sulatetulla tummalla suklaalla. Pallukat laitoin pieniin karkkivuokiin. 



Kuvat otin suklaan ollessa melkein sulaa, koska ennakoin, että kovettuneita herkkuja ei enää ehtisi kuvailemaan ;) 

Ja niinhän siinä sitten kävi. 

Suklaata en temperoinut, joten nämä herkut täytyy säilyttää jääkaapissa, jos niistä nyt jää jotakin säilytettävää. 

Alkuperäinen ohje  löytyy täältä.

Ei kommentteja: